Thursday, October 30, 2008

interviurile editorului foto

Cat de curand, pe pagina asta veti citi ceva mai mult decat informatii despre fotografi indepartati voua / noua. Incerc sa fac aici, pe blog, un soi de round-up al cat mai multor fotografi romani contemporani (sic!) care sa ne dezvaluie preocuparile, problemele, aspiratiile lor actuale (oooo, iar am fost pretentios...)

Cum? Pai prin niste serii de intrebari / raspunsuri (interviuri e cam mult spus) care au ca unic - si nobil - scop cunoasterea colegului caruia ii dai coate la conferinta de presa ca sa prinzi cadrul cel mai bun, pe care-l certi ca nu si-a facut white-balance-ul corect la interviu sau care uita sa-si ia baterii proaspete in blitz si constata asta tocmai la "actiune".

Mini-interviurile vor avea urmatorul tipic: 5 intrebari + 1 pusa de fotograful de dinaintea ta + o fotografie facuta de tine (ca sa vedem cum "arata" munca ta) + obligatia sa-i pui tu o intrebare celui care urmeaza la chestionare, dupa tine... simplu, nu?

Atat. Sper ca ce fac o sa foloseasca fotografilor, editorilor foto si celor care se exprima mai bine prin imagini decat prin cuvinte! Cat despre ordinea in care vor aparea interviurile, ea nu poate sa fie decat aleatorie si dezinteresata, ca sa nu gadile orgoliile domniilor voastre...

1 comment:

George Vintilă said...

Felicitari pentru idee. Ar fi foarte bine venita o astfel de chestie. :)

O zi buna!