Wednesday, November 18, 2009

mediafax.ro... fail again ?!

Ok, sa zicem ca de felul meu sunt carcotas... Totusi... Ioana de la Mediafax imi multumeste in postul anterior pentru antentionare. Cu placere, si alta data! Greseala a fost remediata (partial, zic eu) pe site-ul agentiei de stiri. De ce zic partial? Pentru ca la un material in care Berceanu vorbeste despre angajatii Metrorex, ca editor foto, ai doua optiuni: dai un instantaneu din metroul bucurestean (sanse 40%) sau pe Berceanu (sanse 60% - pentru ca titlul incepe cu Berceanu "doua puncte" si explicatia foto la fel). Gresesc?

2 comments:

3puncte said...

ieri ai avut perfecta dreptate, azi cred ca e ok asa cum e; adica da, proportiile tale sunt corecte, dar macar metroul face parte din stire :)

Alexandru Zaharia said...

da, am recunoscut si eu ca e mult mai ok ilustratia decat ieri. totusi, eu as asezona o poza cu berceanu la un titlul care incepe cu berceanu "doua puncte". aaaa... daca zicea titlul "ministrul transporturilor bla bla...", poate ma mai gandeam. dar asa, pentru mine lucrurile sunt clare. hai sa o luam si inversa: de ce sa nu dai poza cu berceanu in situtia asta?

ps: stiu, am intrat deja in fineturi... :)